Bloggtorka och Juldags match.

Det finns inte så mycket att skriva om vad som händer i laget just för tillfället då vi har varit jullediga sen i Onsdags. Vi träffas återigen Måndagen den 27 December för träning. Hoppas alla är pigga o friska till dess. Juldagsmatchen ,glöm ej den,samling 10.00. Med 2 förluster i rad så har vi revansch att hämta.

Wettern borta

Så står det på schemat idag. Men som jag skrivit innan så har vi sjuk stuga. Var endast 5 st som tränade igår så är lite svårt att spela hockey med 5 gubbar , hade ju även varit lite jobbigt att åka till Vadstena med dom 5. Matchen är flyttad,nytt datum vet vi ej. Så nu går vi på Julledigt o hoppas att alla kryar på sig nu.

Sjuk,sjukare Sjukast

Ja så är det i vårat lag nu,den ena är sjukare än den andra. Sjuka i huvudet är vi ju allihopa allihopa jag med du med.Men det går ju inte att göra något åt. Är tydligen någon epidemi som härjar i laget just nu,tror inte det var en full femma på träningen ikväll. Tragiskt men är inte förvånad,med vårat flyt denna säsongen så kunde man ana detta oxå,tyvärr. Är bara att försöka få alla friska så kommer vi att komma ut starkare än någonsin 2011.Vi borde ju vara rätt härdade vid oflyt nu,så tänk vilken jävla flyt vi snart kommer att ha. Nja jag vet att allt handlar inte om flyt och oflyt ,lite hårt jobb oxå så kanske vi kan få lite flyt med oss när vi behöver det. Nu ska jag ta en gammeldansk och gå i däck och hoppas på att man vaknar frisk (friskare) imorn,så man kan börja spela snart igen,börjar bli trött på detta nu. Så länge jag har hosta och jävligt förkyld så vägrar jag träna numera,har tidigare haft 2 st hjärtmuskelinflammationer pga det.Vill gärna inte ha en tredje.Så ett råd till alla lyssna på kroppen och träna inte när ni känner er dåliga, kroppen förtjänar inte det.. Vekling får man höra ofta.ja kanske det. #17

varför

blir allt i en klump när jag lägger ut det?? Jag skriver ju mellanslag o mellanrum mellan raderna.

Positivt

Umgås du med positiva människor så får du positiv energi. Negativa , negativ energi. I vårat lag hämtar vi energi från positivitet. .

Design

För övrigt är det en ny design på sidan med.Den är väl fin:)

comeback

Kände att det var dags för er att få ta del av vårat äventyr i hockeytrean igen.
Har ju så klart hänt väldigt mycket sen dess.
En tuff sommar har vi glidit igenom.Fått några nya ansikten i truppen och en del har lämnat oss.Bla har sötsaken Holm  lämnat oss. Ett stort avbräck för oss då Holma var alltid på bra humör:)
Vi har spelat 1 serie nu och börjat om och spelat 3 matcher i fortsättningstrean.
Ja,vad ska man säg om säsongen hittils?? Grundserien spelade vi väldigt jämnt mot topplagen. första serien.Fick stryk av kalmar hemma med 5-6 och borta med 4-3 där dom får in 4-3 med 7 sek kvar.Ljungby stryk borta med 3-2 och hemma med 4-2 med sista i öppen kasse.SEn alldeles för ojämna mot dom andra lagen..Lenhovda hemma stryk med 5-6 borta stryk med 10-5.Rydaholm borta vinst med 3-5 och hemma med 6-8.
Fortsättningsserien har börjat o vi har spelat nu 3 matcher i den.
Har gått sådär men jag är övertygad om att detta kommer vända nu snarast.
Just för tillfället har vi haft en del frånvaro som ställt till det för oss.Men är inte så mycket att göra åt sjukdomar och jobb.Vi blickar bara framåt nu och kommer köra på så isen kommer spricka på dom närmaste träningarna.
Bengan är fortfarande kvar och han har tydligen grön tröja på matcherna för han är ej tacklingsbar, men tacklas hårt gör han själv.
Åström kör fortfarande även fast det mest är runt runt så är han nyttig för laget.
Stekarn( stickan) kör på i vanlig även fast det mest smäller i sargen när han är inne så är värdefull med sitt agressiva spel.
Hääärman spelar fortfarande och han har även fått med sig sin vapendragare Fräset Och stöttepelare bakom dom Zäta.
Donne kung skjuter lika hårt i år som vanligt.För övrigt har han lika stora skridskor som vanligt ,lika stora som  mina trickskidor ungefär.
Larsson är sig lik,kanske lite längre hår i år annars är han som vanligt både på gott och ont.
Roten har kommit tillbaka ,är numera skogshuggare och div 3 mest vältränade.
Laget finns även på Vsgf.nu
Var en del av gänget dom andra tar vid ett annat tillfälle.
Gå ut o ha kul är vårat motto i år oxå.
Kommer mera inom kort, håll ut.
#17
nästan 1 års frånvaro så har våran blogg gjort comeback.

RSS 2.0