Helt enkelt.

Nu var det Torsdag igen.Ingen match idag.Så ikväll kör vi lite träning istället.
Har varit rätt bra träningar hittils i veckan.
Ganska mycket folk och bra fart.

Lite småjusteringarna i femmorna,vi har mycket folk i rörelse så Robban o Palten kan inte alltid ha det så lätt att pussla ihop femmorna. Ibland blir det nog att ta fram tombolan.Men tycker dom gör det bra.

På träningen igår så såg jag Palten skjuta slagskott. Vet inte om jag sett dett innan under alla åren han spelade.Det var dessutom hårt och (högt),han testar ju en composit klubba nu,tänk om det fanns på hans tid då kanske vi sett han skjuta många slagskott.

Det ryktas om att Larsson skulle äta pizza på lunchen idag, hmm är det fjärde dagen i rad nu Larsson?
Larsson och jag hade för övrigt en liten fight på isen igår,han är rätt stabil,men jag slängde handskarna och fick av han tröjan sen orkade vi inte så mycket mer:) Får se om han vill mötas ikväll igen.

Conny (pitbull) var glödhet igår.Kul att se han ,alltid en jäkla inställning och hårt arbete.Där kan vi andra ta efter lite.Fortsätt så Conny.

Vad hände i omklädningsrummet eg,har ju varit så ett att desto längre man har varit med, desto närmare duschen får man sitta men vad har hänt ,ingen ordning längre ,dessutom Simorn R hur hamnde du där.Känn dig stolt..

Skulle vilja hugga lite på Nicke :) Men finns fan inget, aaa vänta nu ,kanske finns, men tar det inte här ,väntar till Julfesten å ser om vi får en repris:)

Dessutom så ska alla kunna GIRE GIRE GASKE tills Julfesten,ni som inte kan den kan ju höra med Lindström om texten..

På med Kepsarna så syns vi Helt enkelt i ikväll igen..

#17

Besviken

Jahopp ,då var den matchen över.Stryk med 2-3 hemma mot Wettern.
Vet inte vad jag ska säga om matchen är iaf besviken ,dels på mig själv och dels på sättet vi förlorar.
Tycker vi öppnar starkt med bra tryck på dom men efter hand så börjar vi slarva mer o mer.
Jag tycker vi känns väldigt sega och trötta och har svårt att få upp tempo och flytet i det vi ska göra på isen.
Wettern styrde bra,men det känns inte som vi kommer riktigt nära.Personligen tycker jag att vi har väldigt svårt att  tända till o komma igång.

Vi tränade senast i onsdags ,spelade match i Torsdags.Vi vet förutsättningarna innan säsongen ,många jobbar ,har familj eller något annat hinder. Så har svårt att få ihop alla samtidigt. Vi vet om detta och det kommer vara så.
Men  det är långt mellan ispassen ,så är väldigt svårt att komma igång och få upp flås på söndagsmatchen.Av erfarenhet så vet jag att kondition och styrka är en färskvara,det behövs inte många dagar för du ska tappa kondition och känslan i ditt spel..Men Det är ju lite upp till oss att träna själva,när vi inte tränar på is. Är rätt jobbigt att spela även i div 3 när du inte är ordentligt förberedd.
Jag tror vi kan gå ut o kötta och köra på i 3 perioder men jag tror inte att vi kan behålla koncentrationen i 60 min.Det är när vi börjar bli trötta dom små misstagen kommer,vi håller inte i den där extra tiondelssekunden, vi blir arga o börja gnälla, börja fokusera på fel saker,tar utvisningar.Vi orkar helt enkelt inte att fokusera på det vi ska göra.
Men nu är det som det är med träningar och vi alla har accepterat detta. Men jag tror att såna här matcher har den lilla betydelsen,.Vi har 3 förluster nu 3 onödiga förluster,alla 3 har vi inte orkat hela matchen ,vi har slarvat för mycket.
Vi är ett bra lag ,så jag tycker detta är onödiga förluster,för att dom lagen vi fått stryk är inte bättre än oss.

Vi ska inte gräva ner oss  för mycket pga  detta  nu,säsongen är lång och vi måste fortsätta jobba och framförallt fortsätta att ha kul ihop.

Vi kommer att komma väldigt laddade o tända redan till nästa Söndag borta mot Eksjö.det kan jag lova.

Dagens + är till alla som jobbar med och runt laget.Alla som sliter med att göra det  möjligt för oss att spela hockey i Virserum och våran publik.

Vi spelare måste visa våran uppskattning mot all dessa,det minsta vi kan göra är att börja visa att vi vill spela och komma med en 100% inställning till våra matcher.


Ha en trevlig vecka..

#17


Fightday

Söndag igen,och dax för match.
Idag möter vi Hc Wettern hemma.Wettern brukar alltid vara bra.Dom har bra fart på rören och spelar en rolig hockey.Brukar vara bra matcher när vi möter dom ,så hoppas på detsamma idag.
Wettern slog Skillingaryd i tordags med 6-0 så dom är på gång.

Vi har haft ledigt sen i torsdags för att kunna vila och ladda ordentligt.
Hoppas alla kommer rejält taggade idag,för det behövs om vi ska ha chans att vinna idag.Måste verkligen vara med från start och jobba hårt i 60 minuter.

Hoppas det kommer lite folk till hallen idag för att titta o heja på oss.
Vi på isen ska göra vad vi kan för att ni ska få en trevlig söndagskvällen i ishallen.

Får se om det är någon som vill blogga lite efter matchen idag. Brukar ju vara en del roligheter man kan berätta om vad som har hänt.

Ne  nu drar jag till hallen o ser till att Acke har satt på kaffet.

Väl mött i hallen 17.00.

#17


Surt .

Idag känns det väldigt surt efter matchen igår. Vi var inte tända o fokuserade när pucken släpptes.Det förstörde hela matchen för oss. Vi måste verkligen vara med från start i fortsättningen,är inget kul att förlora matcher på det sättet.seVi åkte inte skridskor ,blev alldeles för stillastående,Kalmar kom med fart o kunde spela i hela mittzon,var autobahn där för dom.Vi följde inte våran spelplan,styrpelet som vi tränat så mycket på var som bortblåst.vi var som yran höns och höll inte ihop laget alls.Vi vet vad vi gjorde för misstag,nu rättar vi till dom till fortsättningen.Vi vet ju hur vi ska göra .. nog om den matchen.
Ny match på Söndag ,hemma mot Hc Wettern.

För övrigt så hade vi ingen mat med oss:( Var väl en kupp av ledarna ,då dom älskar Mc Donalds tydligen. Men det fick gå för denna gången,det var ju rätt gott,eller hur Holm?:) Donne:hur många burgare åt du eg? Men du var värd nästan hela Mc Donalds efter det målet..Vilket skott du har,helt sjukt.Baka inte för mycket kladdkaka nu i helgen så du orkar skjuta så på söndag igen. Var rätt bra stämmning på bussen hem.Vi är rätt bra gäng o har kul ihop trots allt.Mycket surr och många historier hörs på bussen.Vi hugger lite på varandra men det är ge o ta hela tiden:) Vi spelar ju trots allt för att vi ska kul ihop.Och det ska vi faan ha hela sessen.
Åström:inga vänstersvängar i helgen,du mäste lära dig att det går att svänga höger oxå.

Simon o Martin? inget 2 40 raggande i helgen nu,tänk på att ni oxå börjar bli äldre nu.Gäller även dig Ryden.
 
Holm: jag skiter i hur många delicatobollar du äter i helgen,bara du tar med dig några till mig på söndag.

 Dea: om du inte är i ishallen kl:09,00 i imorn blir jag orolig Kalle vi ses väl på gymmet?

Stickan: ta det lugnt i vattenrutschebanan,tänk på att du är där för att Oskar vill bada. ..Ha de nu bra i helgen så ses vi på söndag laddade o tända. #17

Tung förlust, men målkungen har vaknat!

På väg hem från Kalmar efter en svettig "börjare" på McDonalds.
Match mot Kalmar idag, förlust med 7-4.
Vi inledde matchen dåligt och fick kämpa igenom första perioden som
slutade 3-0.
I andra perioden var vi med bättre från start efter att coachen tog fram läderpiskan
i periodpausen. Vi vann andra perioden med 3-1 och vi var på gång.
I den tredje perioden blev det för många utvisningar och vi förlorade matchen med 7-4.

Dagens höjdpunkt var att den forne målkungen Mattias Holm #24 gjorde mål för
andra machen i rad. De känns skönt att jag är på gång nu så jag kan ta förstaplatsen
från #25 i poängligan kommenterar #24.


Nu ser vi fram emot att ge Kalmar en bättre match hemma i Racoonshallen!


#21


Välkomna

Nu har vi startat en blogg i vårat lag.Får se hur det kommer fungerar framöver,då ingen i laget verkar vara så värst kunniga på sånt här:)


Vi kommer berätta lite vad som händer i laget.

Just nu är vi på väg till Kalmar på match.Känns väldigt positivt i bussen,vi tror på detta idag.Kommer starka med bra självförtroende efter 2 raka hemmavinster där vi spelat väldigt organiserat.

I veckan har vi tränat på bra ,nött mycket med skridskoåkningen då Coach Lindström tyckte vi varit lite slöa.

Holm är på gång idag ,lite tjurig men det går snart över då han precis smällt en pizza så blodsockret är på väg upp igen.Just nu sitter han å pluggar träd.

Åström ligger å drömmer sig bort till polen till sina vänstersvängar.

Coach Lindrström hjälper Holm med träden.

Små luarna där bak spelar finns i sjön eller vad dom nu spelar.

Den äldre generationen med Rune i spetsen sitter som vanligt längst fram.Acke den levande GPS:en hjälper filsan med vägen.

Oskarshamnarna och Växjö gänget åker egna bil.

Fattas några idag. Bröderna ICA ,Herr Larsson, Conny pitbull. Lövan med benet. Fjun o bandy har försvunnit ,men coach säger nu att 3 finnar är på ingång ,får se om dom kommer i år eller om dom fastnar nånstans.

Ne nu ska det laddas. Kanske kommer lite kommenterer efter matchen.


Å precis nu ringde Oskarshamnarna å frågade Holm om han skulle ha några Burgare från Mc Donkan. Givetvis,några går ju smälla ner innan matchen.Så blev en beställning där.


//17





RSS 2.0