Mål,mera mål.

Vinst hemma mot Skillingaryd ikväll med 10-2.
Efter att vi fått stryk väldigt snöpligt  mot Skillingaryd borta med uddamålet så hade vi revansch att hämta in idag.
Vi pratade om innan matchen att vi inte skulle ge dom denna matchen oxå,vi skulle vara väldigt taggade o fokuserade från start sen jobba hårt i 60 min.I hockey går det inte att jobba i 40 min utan en match är 60min o allt kan hända det fick vi lära oss i Skillingaryd.
´
Efter att vi kört den gamla fina Racoons låten i omklädningsrummet precis innan vi gick ut så var alla heltända.
Vi kom ut som hungríga tvättbjörnarna som hade bestämt sig för att  köra över dom från start och   inte låta dom komma in i matchen.I vårat första byte fick vii rejäl press på dom ,och vi hängde även dit 1-0. Efter 1.30 i första perioden gjorde vi 2-0.Sen spelade vi i stort sett i en zon.Vi gjorde slut på dom efter första perioden.

Dom började med nåt som inte kan kallas hockey dom hängde inte med att alls o blev väldigt frustrerade ,börja köra massa fula saker.Och domarna har ofta svårt med att markera gränser i denna divisionen. Ibland jättepetiga och ibland tillåter dom nästan allt.Det gynnar ofta inte nåt lag för det brukar var likadant åt bägge håll.

Tycker vi gjorde det kanon idag vi var kalla och fokuserad på det vi skulle göra istället för att bry oss om deras spel.


Roligt att se den lillle Karlsson även han har offensiva kvalitèr,berömde ju hans bror Pekka efter förra matchen att vi hade en joker i han som kan kliva fram o hänga om det behövs. Antagligen blev väl lill Pekka lite missnöjd över det o ville visa att även han kunde göra mål.3 baljor av han idag.Där har vi en joker:)


+ till alla idag vi visade återigen av vi är ett team som jobbar för varandra.
Vi har väldigt kul ihop nu och det är en bra känsla inom laget.Tycker det syns mer o mer på isen oxå.

Övrigt så tycker jag publiken skötte sig fint idag med, kul att se att ni kan klappa händerna oxå:)KANON:

Gästbloggare.
Jag raggade upp en hemlig bloggare  efter samlingen idag,som jag hoppas på ska skriva inom kort.Du vet vem du är så sätt igång o skriv nu.(obs: är inte stickan,men han väntar vi oxå på.)
Ska bli oehört kul att läsa vad han skriver om laget.Han spelar inte själv så får se om han har annan syn på laget än vi spelare har.

Ha en bra måndag..

#17





Kommentarer
Postat av: Ordförande

Grattis till en bra match. Och det är kul att se även att det drar i väg så behåller ni lugnet och inte drar på er onödiga utvisningar. Ett stort grattis och så hoppas vi att detta håller i sig. Fortsätt med detta så väntar er en överaskning till matchen mot eksjö den 13/12 hehehe.

2009-11-23 @ 12:09:07
Postat av: #12

Ordförende skriver : Fortsätt med detta så väntar er en överaskning till matchen mot eksjö den 13/12 hehehe.



Kanske är de så att vi får återuppliva racoons entren denna match? hehe! Syns Ikväll Gubbs

2009-11-23 @ 16:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0