2 Nya pinnar i kväll!

I kväll va det Rydaholm på bortaplan som stod på menyn. När jag hoppade på bussen i Eke i dag så såg folket lite trötta ut, vet inte vad det berodde på men vi kom fram till Talavidshallen med gott om tid över till isuppvärmningen. Jag själv fick beskedet att jag skulle lira på backplats i dag, men det kändes som det skulle gå helt okej, jag menar, hur svårt kan det va, det finns ju folk som spelar back varje match!
Väl på plats började folket att piggna till och det kändes som alla va redigt taggade redan när vi körde tvånudden ute på grusplanen. Kul att vi är så många som är me o latjar boll nu innan matcherna, vi börjar bli ganska bra på det! Till o me "Tobbe träben" vinner en o annan :)

Lite småändringar blev det i femmorna eftersom Thomas J hade vart i väg på dansbandskampen o svängt runt o kunde därför inte vara me i dag, därför gick "dogge" in i andrafemman tillsammans med Nicke J och bror "Pekka" fick ta hand om mig i tredje.
Vi va ganska heta redan från första nerssläpp och även om det gick lite väl lätt så sätter ändå Simon K 2 strutar redan i sitt första byte. Härligt härligt! målanet fortsätter o efter första perren har vi 5-0 med oss i periodvilan.
Alla är på bra humör, vi har inte gjort någon jättebra period direkt men allt gick vår väg kändes det som.
andra perioden blir lite tuffare, vi går väl ut o tror att matchen är avgjord men Våra motståndare får in ett par puckar och plötsligt är det lite match igen, Simon K smäcker in sitt tredje mål för kvällen i denna perioden vilket blir vårt enda i denna och inför tredje perioden har vi ändå en ganska trygg ledning som vi ska försvara känns det som.
Men som så många gånger förr så går det inte att ta ut någon seger i förskott för i tredje böjar vi tappa mer o mer! Nu är det inte mycket som funkar och rätt va det är i slutet har vi tappat ända till 5-7.
Rydaholm går för poäng nu o plockar målvakten och lyckas göra även 6-7.
De plockar ut målis igen direkt efter teken men denna gången lyckas vi få tag på pucken i försvarszon och Robban S kan Sätta sin tredje puck för kvällen i tom kasse.

Positivt från denna matchen är att vi tar 2 viktiga poäng och har där  med fortfarande häng på toppen i tabellen, härligt med för Robban coh Simon att struta tre gånger var.

Nu väntar en riktigt viktig match hemma mot Kalmar på torsdag och då måste vi se till att vara på topp o lira som vi vet att vi kan!
Vi hoppas på ett stort publikstöd då, så ska vi göra allt vi an för att bjuda på en riktigt härlig fight i "racoonshallen"!