Fight day

Äntligen kommer det en ny match.Denna gången mot Kalmar på hemmaplan.
Kan bli en väldigt bra match.Kalmar leder serien och ser stabila ut.Men vi känner oss ruskigt taggade idag,Vi har kommit igång och har 5 raka vinster så vi har hämtat in 11 poäng på dom 6 senaste omgångarna.Det gör att vi nu ligger trea i tabellen.Det gäller att alla höjer sig ett par snäpp från helgens matcher så kan det bli riktigt kul ikväll.

Har varit mycket diskussioner i laget nu om poäng.Ingen fattar nåt ,men Holm gör alltid massa poäng( eller iaf får mycket poäng) Men är klart han är ju en gammal målskytt  som sliter än så han är absolut värd dom.

Är du  nöjd nu Bengtsson när du slipper mig ikväll.Eller tvärtom jag kanske är nöjd när jag slipper dig:)
Eller är det e bara är påhitt alltihop av Holma? Vi får ge han några delicato o reda ut det här.

ÅÅ nu har jag nya skridskor med,ÄNTLIGEN,.Precis likadana som innan samma storlek o allt fast precis nya.Vilket byte,är helt klart nöjd med dom.Hoppas inte ägaren märker nåt bara.

Gött att Thomas är tillbaka efter dansbandskampen i helgen.Hoppas du inte är allt för stel i höfterna efter allt buggande.

Sen där Larsson.vad ska man göra med han? Hjälper ju inte att skjuta han i huvudet heller längre.Antagligen för många hjärnskador efter omkullkörningar med crossen.Men så länga han inte släpper in några mål så gör det ju inget.

Donne.nu släpper du tankarna om delikatesserna på julbordet är ju trots allt 2 veckor dit.

Är det någon som fixat målflagga till Åström än så han vet när han ska byta.Eller är det bara 2 minuters regeln som gäller??

Roligt att vi har ännu ett brödrapar i laget .Bröderna biff,Mammas pojkar.Bröderna Ros, eller vad det nu är (kärt barn har många namn)

Skämt åsido nu blir det koncentration på matchen kväll.


Ps.Vi hälsar våran nya Materialare Kenneth MC Donald ( är han amerikan?)välkommen in i gänget.Se till att få lite fart på Acke.


Ses i hallen 19.00.

#17

Kommentarer
Postat av: #28

Tråkigt att det blev som det blev i går grabbar.. Mr. svartvit verkade ju rätt nöjd med vad han åstakom i slutet av matchen, med tanke på flinet i hans nylle..

Det är inte mycket att göra åt, det är som det är och jag tycker ändå vi gjorde en stbil insats och förlorar ändå med fanan högt. Vi va helt klart värda poäng i går!

Vi är ju fortfarande med i toppen så det är bara att gnugga på och plocka ett par poäng på Söndag igen!



Kennet MC Donald, jag trodde det va Mc Kenneth, men det kvittar ju, bara han håller koll på Acke så han jobbar på som han ska ;)



Länge leve tvättbjörnen!

2009-12-04 @ 12:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0